• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۷۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۳
بین الملل » تحلیلی

 ترامپ در برابر اتهامات متعدد، سال دشواری پیش رو دارد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه الجزیره رئیس جمهور آمریکا با توجه به روبرو شدن با اتهامات متعدد درباره روابط ستاد تبلیغاتی اش با روسیه، سال دشواری پیش رو دارد. 

ناصر طاهر آیت گزارشگر شبکه تلویزیونی الجزیره، درباره آغاز تحقیقات اف بی آی در مورد احتمال عمل کردن دونالد ترامپ به سود روسیه گفت: فقط دیوار مکزیک نیست که ترامپ را در محاصره قرار داده است، دونالد ترامپ خود را در ابتدای سال جدیدی از ریاست جمهوری، با بحران های متعدد روبرو می بیند. آیا ترامپ به سال 2020 با کمترین خسارت های ممکن خواهد رسید؟ شاید اصرار ترامپ بر وعده های انتخاباتی اش باعث افزایش محبوبیت او بین رای دهندگان شود اما او در مدت زمانی که از ریاست جمهوری اش گذشته، ثابت کرد در بحران آفرینی حرفه ای است. او برای خود منتقدان و دشمنانی حتی بین جمهوریخواهان ایجاد کرد. بعضی چهره های تاثیرگذار در حزب جمهوریخواه از جمله میت رامنی، نارضایتی خود را از تعامل ترامپ با پرونده های داخلی و خارجی اعلام کردند. شماری از پایه های دولت ترامپ هم در سریال استعفاهای قابل توجه، دولت او را ترک کردند.
در ادامه این گزارش آمده است: شکاف در جبهه حزب جمهوریخواهان یا کودتای این حزب علیه رئیس جمهور آمریکا، چیزی است که ترامپ به هیچ وجه خواهان بروز آن نیست به ویژه با توجه به اینکه او در حال نبرد در جبهه های متعدد به ویژه در برابر دموکرات هاست. بسیاری از این نبردها بر آینده سیاسی ترامپ تاثیر دارد. شیوه تعامل ترامپ با دموکرات ها و مخالفت هر دو طرف با عقب نشینی، بحران طولانی ترین تعطیلی دولت را در تاریخ آمریکا عمیق تر کرده است. اما بن بست در تصویب بودجه و تهدید ترامپ به اعلام حالت فوق العاده، باعث بغرنج تر شدن بحران احداث دیوار با مکزیک می شود. بنابراین رئیس جمهور آمریکا در تنگنا قرار گرفته است، به ویژه به این علت که او با تحقیقاتی روبروست که صرف آغاز این تحقیقات، تردیدهایی را درباره درست بودن مسیری مطرح می کند که او را به کاخ سفید رسانده است. حتی تحقیقات اخیر، وفاداری ترامپ را به کشورش هم زیر سوال می برد. آیا ترامپ به عمد یا بدون انگیزه قبلی به نفع روسیه عمل کرده است؟ اگر این مسئله ثابت شود، به معنای آن خواهد بود که رئیس جمهور آمریکا در برابر رئیس جمهور روسیه تسلیم شده است و چنین چیزی برای آمریکاییها مسئله ساده ای نخواهد بود.
گزارشگر این شبکه خاطر نشان کرد: روزنامه نیویورک تایمز می نویسد اف بی آی سال 2017 در این باره تحقیق کرده است اما این تحقیق به سرعت در تحقیقات رابرت مولر بازرس ویژه درباره دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و همدستی احتمالی بین ستاد تبلیغاتی ترامپ و مسکو، ادغام شد. این روزنامه تاکید می کند این تحقیقات پس از آن صورت گرفت که رئیس جمهور آمریکا جیمز کومی رئیس وقت اف بی آی را برکنار کرد و عده ای این اقدام را کارشکنی در اجرای عدالت دانستند. رئیس جمهور آمریکا می تواند از اینکه چنین اتهامی به او وارد می آورند، انتقاد کند یا آن را کم اهمیت جلوه دهد، اما نخواهد توانست راهی برای مشکلات فزاینده خود پیدا کند. با نزدیک شدن به زمان ارائه گزارش نهایی رابرت مولر درباره دخالت روسیه در انتخابات آمریکا، بر مشکلات ترامپ افزوده خواهد شد. این تحقیقات موفق شد باعث محکومیت افراد نزدیک به ترامپ از جمله مشاور سابق امنیت ملی، وکیل سابق و مدیر سابق ستاد تبلیغاتی ترامپ شود. دهها کیفرخواست و یادداشت قضایی دیگر هم در این چارچوب صادر شده است که یکی از آنها مربوط به تماس های ستاد تبلیغاتی ترامپ با بازرگانان نزدیک به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)